MOJI ZAČETKI, POLNI RADOVEDNOSTI

Vedno so me zanimale različne stvari in želela sem se preskusiti na različnih področjih. Tako sem v študentskih letih na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani opravljala delo demonstratorke pri vajah iz Farmacevtske tehnologije I, sodelovala pri organizaciji 26. EPSA kongresa in 7. mednarodnega poletnega farmacevtskega tabora. Enomesečni praksi med študijem sem opravila v podjetju Lek d.d. v analitskem laboratoriju v enoti Kontrola kakovosti in v lekarni Pharmacie de la Demie Lune v Parizu. Opravljala sem tudi enomesečno strokovno delo na terenu za prehransko dopolnilo v podjetju Kemomed d.o.o. Dobro leto in pol sem v Janssen-Cilag Johnson&Johnson d.o.o. pomagala pri pripravi in urejanju registracijske dokumentacije zdravil.

TRDNI TEMELJI V INDUSTRIJI

Po zaključku študija farmacije l. 2006 sem se zaposlila v podjetju Krka, d.d., Novo mesto, kjer sem dobrih 12 let opravljala delo raziskovalke v Farmacevtski tehnologiji, Razvoj in raziskave zdravil. Tako sem sodelovala pri razvoju novih izdelkov in prenosu le-teh v industrijsko merilo ter pripravi tehnološkega dela registracijske dokumentacije zdravil. Spoznala sem tudi področje intelektualne lastnine, sem soavtorica več patentov in patentnih prijav.

KRKI d.d. in njenim zaposlenim sem iskreno hvaležna, da sem lahko bila del uspešnega globalnega farmacevtskega podjetja in tako imela dostop do znanja in opreme, ki sta praviloma v korporacijah najsodobnejša. S široko mrežo strokovnjakov smo nesebično izmenjevali svoje znanje ter dobre prakse, kar me je vsa ta leta strokovno izpolnjevalo. Najlepša hvala!

USMERITEV K NARAVI

Moja želja po vedno novih izkušnjah in ljubezen do narave, s katero sem odraščala, sta me končno vzpodbudili, da sem se intenzivneje poglobila na področje prehranskih dopolnil, zdravilnih zelišč in čajev. Po 4-mesečnem delu v zasebnem podjetju Herba medica d.o.o. sem se podala na samostojno pot in nadaljujem s sodelovanjem na področju razvoja novih izdelkov in farmacevtskim svetovanjem s področja dobre proizvodne prakse.

 

SOUSTVARJAJMO PRIHODNOST

Bolniki in ostali si zaslužimo le dobre, varne in kakovostne izdelke, ki morajo biti v primeru zdravil tudi učinkoviti. Ti so plod široko strokovnega znanja in se proizvajajo v dobro zasnovani industrijski proizvodnji, v katero ljudje zaupamo. In takšno industrijo, ki temelji na dobrih proizvodnih praksah, si želim sooblikovati skupaj z vami.

Potrebujete nasvet? Kontaktirajte me in skupaj lahko poiščemo kakšno inovativno rešitev.